Print

Print


We had a similar problem and we fixed it by adding a second rubberband to the model.
  ----- Original Message ----- 
  From: Robert and Ann Henshaw 
  To: [log in to unmask] 
  Sent: Tuesday, October 12, 2010 6:45 AM
  Subject: [VADCFLL-L] problem with pressure sensing model


  My team crashed the robot into the side of the pressure testing model. Now, the model can no longer lift the weighted arm even when very lightly pushed by hand. I have pushed all the pieces together to ensure connections are tight. I suspect that the rubber band may have stretched out a little bit, so there is not enough friction. Has anyone else had this problem? Any suggestions for fixing it? Is there any way of checking that the model performs properly (i.e. what are its proper performance specs)?

  Thanks
  Bob Henshaw
  Home based team: "Dr Dangerous"


------------------------------------------------------------------------------
  To UNSUBSCRIBE or CHANGE your settings, please visit https://listserv.jmu.edu/archives/vadcfll-l.html and select "Join or leave the list". 
  VADCFLL administrative announcements are sent via VADCFLL-ADMIN-L. Visit https://listserv.jmu.edu/archives/vadcfll-admin-l.html to subscribe. 

-- To UNSUBSCRIBE or CHANGE your settings, please visit https://listserv.jmu.edu/archives/vadcfll-l.html and select "Join or leave the list".

-- VADCFLL administrative announcements are sent via VADCFLL-ADMIN-L. Visit https://listserv.jmu.edu/archives/vadcfll-admin-l.html to subscribe.